Door op "akkoord" te klikken, geef je toestemming om cookies op jouw device te plaatsen. Hiermee verhogen we de gebruiksvriendelijkheid, analyseren we het gebruik en kunnen wij je beter ondersteunen met marketinginspanningen

Akkoord
Niet akkoord
Monteur voert onderhoud uit aan een automatische deur
ASSA ABLOY Service Direct. Dé on-demand servicepartner voor automatische deuren.

Speciaal voor MKB-ers

Alle ervaring die we decennia lang hebben mogen opbouwen hebben we voor de MKB-er samengevoegd tot één on-demand service: ASSA ABLOY Service Direct.

Via ASSA ABLOY Service Direct regel je al je service- en onderhoudsdiensten zelf online. Wij leveren tijdens kantooruren service- en onderhoud aan verschillende soorten automatische deuren zoals schuifdeuren, draaideuren en tourniquetdeuren.

Of je nu deel uitmaakt van een VvE van een appartementencomplex, een winkelcentrum of zelfstandig ondernemer bent, jouw automatische deuren moeten het gewoon doen, altijd. En als ze het niet doen, dan wil je eigenlijk direct weten waar je aan toe bent.

Daarom is ASSA ABLOY Direct er voor jou. Alles wat met jouw automatische deuren te maken heeft direct, online beschikbaar.

Direct een storing melden

Doet de deur het even niet? Geen probleem. Boek met je smartphone, tablet of laptop jouw monteur direct online. Kies zelf een datum en tijdstip waarop het jou uitkomt.

Monteur die automatische deur monteert

Extra services nodig? Zo gepiept!

Deuren zijn niet jouw dagelijks werk, dat begrijpen wij. Voor ons gelukkig wel. Zo hebben we speciaal voor jou handige services zoals een reinigingsbeurt, onderhoudsbeurt of inventarisatie.

Hiervoor hoeft geen aparte afspraak gepland te worden, maar kunnen direct door u bijgeboekt worden.

Direct onderhoud plannen

Is de deur aan een onderhoudsbeurt toe? Waarom zou dit complexer moeten zijn als het online bestellen van een pizza? Plan direct een onderhoudsbeurt in op het door jou gewenste tijdstip.

En het mooiste van dit alles, je betaalt alleen voor wat je nodig hebt en regelt zelf de rest online. Dit scheelt jou wachten aan de telefoon, wachten op de planning, wachten op de monteur

Contact en beschikbaareid 

ASSA ABLOY Service Direct is een online service. Wij zijn beschikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.
Onze diensten zijn gemakkelijk online te boeken via onderstaande link:

Heb je vragen? Die kan je altijd gemakkelijk stellen via de handige chat, rechts onderaan op deze website. Tijdens kantooruren reageren wij binnen enkele minuten. Buiten kantooruren zal de chat automatisch worden omgezet naar onze maildiesten en zullen we de eerstvolgende werkdag reageren.

Randstad

Nu in de randstad

Service Direct draait momenteel als pilot programma in de Randstad. De dienst is nog niet beschikbaar in de rest van het land. Weten wanneer je aan de beurt bent? Schrijf je dan hier in en ontvang een bericht.

online boeken

Al een contract bij ASSA ABLOY Entrance Systems?

ASSA ABLOY Service Direct is voor bedrijven zonder bestaand ASSA ABLOY servicecontract.

Heeft jouw bedrijf al wel een contract? Bel dan direct met de serviceafdeling van ASSA ABLOY Entrance Systems: 0800 024 7 365 * of mail naar service.nl.besam@assaabloy.com.

*ASSA ABLOY Service Direct is een separate dienst. Medewerkers van ASSA ABLOY Entrance Systems kunnen geen antwoord geven op individuele vragen over services van ASSA ABLOY Service Direct.

ASSA ABLOY Service Direct is onderdeel van ASSA ABLOY

ASSA ABLOY Service Direct is een initiatief van ASSA ABLOY Entrance Systems. Dit betekent dat je door gebruik van ASSA ABLOY Direct profiteert van alle jarenlange ervaring en technische kennis en kunde over automatische deuren wereldwijd. Ook zijn materialen, reserveonderdelen en upgrades officiële, duurzame, innovatieve en betrouwbare ASSA ABLOY producten. Lees meer over ASS ABLOY.